Ezért a nemzeti ételért rajong a magyar sztármodell, Mihalik Enikő

HelloVidék   
  Megosztom
Ezért a nemzeti ételért rajong a magyar sztármodell, Mihalik Enikő

Mihalik Enikő a hivatalos YouTube-csatornáján válaszolt a rajongók kérdéseire. A gyönyörű modell azt is elárulta, hogy nehezen bírja hazai ízek, illetve hungarikumok nélkül a távoli New York-ban.

Ha hazai ízekről van szó, mindenkinek megvan a maga kedvence. Ki a szegedi halászlére, ki a balatoni fogasra esküszik, és akkor a nagyi főztjéről még nem is beszéltünk. Nincsenek ezzel másként a magyar sztárok sem, Mihalik Enikő például nemrég elárulta, hogy neki bizony a csabai kolbász az egyik nagy kedvence.

Amúgy, ha valaki nem tudná, nem lehet ám akármit csabai kolbásznak hívni. A Wikipédia bejegyzése szerint "a csabai kolbász meghatározott alapanyagokból készült, eredetvédett, azaz hivatalosan csak Békéscsaba és Gyula területén belül előállított, fűszeres, paprikás kolbászféleség, amely szigorúan fekete bors nélkül készül." Na és neked melyik a kedvenc nemzeti ételed? Írd meg kommentben a HelloVidék Facebook-oldalán.

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

mihalik enikő

csabai

csabai kolbász

hungarikum

hazai ízek

gasztronómia

békéscsaba

modell

hellovidék