Ezért a nemzeti ételért rajong a magyar sztármodell, Mihalik Enikő

HelloVidék   
  Megosztom
Ezért a nemzeti ételért rajong a magyar sztármodell, Mihalik Enikő

Mihalik Enikő a hivatalos YouTube-csatornáján válaszolt a rajongók kérdéseire. A gyönyörű modell azt is elárulta, hogy nehezen bírja hazai ízek, illetve hungarikumok nélkül a távoli New York-ban.

Ha hazai ízekről van szó, mindenkinek megvan a maga kedvence. Ki a szegedi halászlére, ki a balatoni fogasra esküszik, és akkor a nagyi főztjéről még nem is beszéltünk. Nincsenek ezzel másként a magyar sztárok sem, Mihalik Enikő például nemrég elárulta, hogy neki bizony a csabai kolbász az egyik nagy kedvence.

Amúgy, ha valaki nem tudná, nem lehet ám akármit csabai kolbásznak hívni. A Wikipédia bejegyzése szerint "a csabai kolbász meghatározott alapanyagokból készült, eredetvédett, azaz hivatalosan csak Békéscsaba és Gyula területén belül előállított, fűszeres, paprikás kolbászféleség, amely szigorúan fekete bors nélkül készül." Na és neked melyik a kedvenc nemzeti ételed? Írd meg kommentben a HelloVidék Facebook-oldalán.

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gasztro

mihalik enikő

csabai

csabai kolbász

hungarikum

hazai ízek

gasztronómia

békéscsaba

modell

hellovidék