Túl sok volt a vendég, bezárják a Balaton egyik legjobb cukrászdáját

hvg.hu   
  Megosztom
Túl sok volt a vendég, bezárják a Balaton egyik legjobb cukrászdáját

A Villa Grétát működtető házaspár szerint nem nagyüzemet szerettek volna csinálni, de végül akaratuk ellenére az lett belőle. Így inkább bezárják - írja a hvg.hu.

A siófoki Petőfi sétányon található Villa Gréta három év után bezárja a kapuit, mert annyira népszerű lett, hogy valóságos zarándokhely lett a cukrászdából. A tulajdonosok nem szerették volna, hogy a mennyiség a minőség rovására menjen, saját elmondásuk szerint nem nagyüzemi cukrászdát terveztek. A Facebookon közzétett poszt alapján jövőre új helyen nyitnak ki, távolabb a tömegturizmustól, a jelenlegi helyiségben pedig egy kávézó fogja várni a későbbiekben a vendégeket.

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt idén - 60 hónapos futamidőre - 38414 forintos kedvezményes törlesztővel kalkulálhatsz, míg 2021-től 40219 forintra ugrik a törlesztő. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

cukrászda

siófok

villa gréta