El se hinnéd, mekkora a magyar gigatök: hatalmas szörnyeket nevel a tökkirály + videó

HelloVidék   
  Megosztom
El se hinnéd, mekkora a magyar gigatök: hatalmas szörnyeket nevel a tökkirály + videó

A gárdonyi Keszler Lászlót már négyszer választották tökkirállyá a Rácalmási Tökfesztiválon. A tökkirály idén két növényt is felnevelt: Pankát és Tóbiást. A két hatalmas tökről videó is készült, melyben László a termesztésről, és a tökök tulajdonságairól mesél.

Már negyedik éve termeszti hazánkban a legnagyobb tököket Keszler László. A gárdonyi szakember minden évben a Rácalmási Tökfesztiválon mutatja be hatalmasra növesztett zöldségeit, eddig négyszer választották tökkirállyá a rendezvényen.

Az idén nevelt két tököt elnevezte, Pankát és Tóbiást a tökfesztiválon lehet majd megcsodálni, de azok, akik nem tudnak részt venni a jeles eseményen, az RTL Klub Fókusz című műsorában is megtekinthetik a tökszörnyetegeket!

Fotó: MTI/Ronald Wittek

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tök

tökkirály

gárdony

veseny

termesztő