Veszélyes szezámolajat találtak: ha ilyet vásároltál, inkább ne használd

HelloVidék   
  Megosztom
Veszélyes szezámolajat találtak: ha ilyet vásároltál, inkább ne használd

Visszahívta a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal a szingapúri száz százalék tisztaságúnak feltüntetett szezámolajat, mert a holland hatóság jelzése szerint szennyezett volt.

A Nébih visszahívta az Oh Aik Guan szezámolaj terméket, mert az Európai Unió gyorsriasztási rendszerén (RASFF) keresztül kapott jelzést arról, hogy a holland hatóság határérték feletti benzo(a)pirént és policiklikus aromás szénhidrogéneket PAH) mutatott ki a szingapúri, 100 százalékos tisztaságúnak feltüntetett szezámolajban.

A Nébih arra kéri a vásárlókat, hogy akik a termékből vásároltak, ne használják fel.

Termék adatok:

Termék neve: Sesame oil, 100% pure (szezámolaj, 100% tisztaságú)
Márka: Oh Aik Guan
Kiszerelés: 150 ml
Származási ország: Szingapúr
Hazánkat érintő lot szám és MMI: 12/03/2022, 15/05/2022
RASFF referenciaszám: 2020.0496

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

termékvisszahívás

termék

veszély

nébih