TOP 10: ezek a legjobb vendéglátóhelyek most Miskolcon

HelloVidék   
  Megosztom
TOP 10: ezek a legjobb vendéglátóhelyek most Miskolcon

Sok magyar nyári tervét szabta át a koronavírus-járvány, ezért egyre többen döntenek a népszerű belföldi úticélok mellett. A HelloVidék most a legkedveltebb belföldi helyeket veszi górcső alá. Összegyűjtjük a települések tíz legjobb vendéglátóhelyét, hogy idén nyáron is a legfinomabb ételeket, kávékat, desszerteket választhassák minden helyszínen a látogatók. Korábban már bemutattuk a legjobb balatonfüredi, veszprémi és szegedi helyeket, most pedig Miskolc legkiválóbb helyei következnek.

Ahogy már sorozatunk korábbi cikkeiben is írtunk róla a koronavírus-járványhoz kapcsolódó karantén időszak után, sokan mondták le külföldre szervezett nyaralásaikat. A néhány hete bejelentett határátkelési szabályozásokkal pedig ez a jelenség tovább erősödött. Egyre többen választják a belföldi úticélokat, családok, párok látogatnak el Magyarország legszebb településeire.

Az új helyeket gyakran interneten szemeljük ki, amiben különböző portálok, listák és véleménygyűjtő oldalak, egyfajta virtuális vendégkönyvként funkcionálva segítenek. A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

A HelloVidék a Tripadvisor legjobb éttermeket, vendéglátóhelyeket felsorakoztató listája alapján most górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat és segít az utazni vágyóknak, hogy a csodálatos hazai települések látványosságainak megismerése közben, a legkiválóbb belföldi helyekre látogathassanak el.

Íme Miskolc TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. zip's brewhouse
  2. Végállomás Bistorant
  3. Creppy PalacsintaHáz Étterem
  4. Kis Anna Halaszkert
  5. Pizza, Kávé, Világbéke
  6. Rossita Olaszos Kisvendéglő
  7. Dűlő
  8. Bomboloni Miskolc by Zip's
  9. Cafe du Boucher
  10. Tusculanum

+1. Kispipa Halaszcsarda

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gasztro

gasztronómia

étterem

top10

lista

miskolc