TOP 10: ezek a legjobb vendéglátóhelyek most Szegeden

HelloVidék   
  Megosztom
TOP 10: ezek a legjobb vendéglátóhelyek most Szegeden

A koronavírus-járványtól való félelem és a határátkeléssel kapcsolatos szigorítások sok magyar nyári tervét szabták át, ezért egyre többen választják a kockázatosnak tűnő külföldi helyszínek helyett, a népszerű hazai városokat, turistaparadicsomokat. A HelloVidék most górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat és segít az utazni vágyóknak, hogy a csodálatos hazai települések látványosságainak megismerése közben, a legkiválóbb helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Korábban már bemutattuk a legjobb balatonfüredi és veszprémi helyeket, most pedig Szeged legkiválóbb helyeit gyűjtöttük össze.

A határátkelésre vonatkozó szabályok szigorításával sokan újraterveznek és inkább belföldi úticélokat választanak a 2020-as nyári szezonra. A kormány döntése után vörös és sárga kategóriába sorolt országok helyett egyre többen voksolnak a hazai népszerű turisztikai térségekre és eltérve az eddigi szokásaiktól inkább a Balatont vagy éppen a Mátra hegycsúcsait választják a tengerpart és az egzotikus tájak helyett. A korlátozások és a koronavírus-járvány miatti félelem jelentősen átalakította a turisztikai szezont, de talán itt az idő, hogy jobban megismerjük hazánk legjobb helyeit.

Ebben az új helyzetben talán nem is olyan könnyű kiválasztani, hogy hol is töltsük el a nyári szabadságot. Egy utazás előtt sokszor az internetről tájékozódunk, ahol számos oldal, közösségi platform, különböző portálok, listák eltérő szempontrendszerek és a vendégek véleményezése alapján törekednek minél részletesebben bemutatni a hazai lehetőségeket, ezzel is könnyítve a lehető legtesthezállóbb utazás megtervezését.

A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

A HelloVidék most a legkiválóbb úticél kiválasztásában segítve, a Tripadvisor legjobb éttermeket, vendéglátóhelyeket felsorakoztató listája alapján górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat, hogy az utazni vágyók kizárólag a minőségi, helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Korábban már bemutattuk a vendégek értékelései alapján legjobbnak minősített balatonfüredi és veszprémi helyeket, most pedig a szegedi vendéglátóhelyeket vizsgáljuk.

Íme Szeged TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. Cirmi kézműves gasztrokocsma
  2. Maláta kézműves sör és grillkert
  3. Vendéglő a Régi Hídhoz
  4. Kapca Kávézó - Bisztró
  5. John Bull Pub
  6. Tiszavirag Restaurant
  7. Kiskőrössy Halaszcsárda
  8. Oldies Restaurant
  9. Szeged Étterem
  10. Fehertoi Halaszcsarda

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gasztro

szeged

étterem

turizmus

vendéglátás