TOP 10: ezek a legjobb vendéglátóhelyek most Szegeden

HelloVidék   
  Megosztom
TOP 10: ezek a legjobb vendéglátóhelyek most Szegeden

A koronavírus-járványtól való félelem és a határátkeléssel kapcsolatos szigorítások sok magyar nyári tervét szabták át, ezért egyre többen választják a kockázatosnak tűnő külföldi helyszínek helyett, a népszerű hazai városokat, turistaparadicsomokat. A HelloVidék most górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat és segít az utazni vágyóknak, hogy a csodálatos hazai települések látványosságainak megismerése közben, a legkiválóbb helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Korábban már bemutattuk a legjobb balatonfüredi és veszprémi helyeket, most pedig Szeged legkiválóbb helyeit gyűjtöttük össze.

A határátkelésre vonatkozó szabályok szigorításával sokan újraterveznek és inkább belföldi úticélokat választanak a 2020-as nyári szezonra. A kormány döntése után vörös és sárga kategóriába sorolt országok helyett egyre többen voksolnak a hazai népszerű turisztikai térségekre és eltérve az eddigi szokásaiktól inkább a Balatont vagy éppen a Mátra hegycsúcsait választják a tengerpart és az egzotikus tájak helyett. A korlátozások és a koronavírus-járvány miatti félelem jelentősen átalakította a turisztikai szezont, de talán itt az idő, hogy jobban megismerjük hazánk legjobb helyeit.

Ebben az új helyzetben talán nem is olyan könnyű kiválasztani, hogy hol is töltsük el a nyári szabadságot. Egy utazás előtt sokszor az internetről tájékozódunk, ahol számos oldal, közösségi platform, különböző portálok, listák eltérő szempontrendszerek és a vendégek véleményezése alapján törekednek minél részletesebben bemutatni a hazai lehetőségeket, ezzel is könnyítve a lehető legtesthezállóbb utazás megtervezését.

A világ egyik vezető utazási véleményoldalán, a Tripadvisoron 8,6 millió szálláshelyről, étteremről, programról, légitársaságról és hajóútról szóló több mint 859 millió értékelés és vélemény között böngészhetnek az utazás előtt állók. Így tervezéskor vagy éppen útközben is tájékozódhatunk, hasonlíthatjuk össze a legjobb helyeket.

A HelloVidék most a legkiválóbb úticél kiválasztásában segítve, a Tripadvisor legjobb éttermeket, vendéglátóhelyeket felsorakoztató listája alapján górcső alá veszi a kedvelt belföldi turisztikai célpontokat, hogy az utazni vágyók kizárólag a minőségi, helyi finomságokat fogyaszthassák ebédre, vacsorára vagy éppen desszertnek. Korábban már bemutattuk a vendégek értékelései alapján legjobbnak minősített balatonfüredi és veszprémi helyeket, most pedig a szegedi vendéglátóhelyeket vizsgáljuk.

Íme Szeged TOP 10 vendéglátóhelye:

  1. Cirmi kézműves gasztrokocsma
  2. Maláta kézműves sör és grillkert
  3. Vendéglő a Régi Hídhoz
  4. Kapca Kávézó - Bisztró
  5. John Bull Pub
  6. Tiszavirag Restaurant
  7. Kiskőrössy Halaszcsárda
  8. Oldies Restaurant
  9. Szeged Étterem
  10. Fehertoi Halaszcsarda

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

gasztro

szeged

étterem

turizmus

vendéglátás