Egy palack boron túl… új trend hódít a borászatban is! (x)

MTI   
  Megosztom
Egy palack boron túl… új trend hódít a borászatban is! (x)

Van a szőlőtermesztésben valami szexi… A friss levegő, a szőlő ismerete, a bor készítésének minden apró trükkje és az érzés a mondat mögött: “ez az én borom”.

Most mindezt megkaphatod komolyabb elköteleződés nélkül: a MyWine a közösség által támogatott mezőgazdaság divathullámát meglovagolva csalogat téged is egy utánozhatatlanul vonzó kalandra - kóstolj bele a borászatba (és a saját borodba) te is!

“Egyedülálló módon, a kulisszák mögül követheted végig a bor készítésének teljes folyamatát.” - ígéri Brancs kampányuk oldalán a Takács család, azaz a MyWine csapata. Takácsék már az 1800-as évek óta foglalkoznak szőlőtermesztéssel, így nem csoda, hogy idén a 2018-as 6 puttonyos TokajIM Tokaji Aszú boruk Vinagora Champion díjban is részesült.

S noha az értékesítési módszer nem újkeletű, az élmény, amit kínál valóban az: fogadj örökbe egy szőlőtőkét az ország egyik legimpozánsabb borvidékén, Tokaj-Hegyalján, kövesd figyelemmel a fejlődését és a terméséből készült bor létrejöttét, látogasd meg magad is a romantikus tokaji dűlőket és végül (de nem utolsó sorban) élvezd barátaiddal a végeredményt!

Legyen szó édes (sárgamuskotály) vagy száraz (furmint) borról, a család ígéri: olyan borkülönlegességekre tehet most bárki szert kampányuk oldalán, amelyek sehol máshol nem kaphatóak. A személyre szabott programok és kulisszatitkok pedig tovább garantálják, hogy a poharunkba kerülő nedű valóban szívünknek kedves legyen: a saját, névre szóló MyWine borunk.


A MyWine bor- és élménycsomagjai már megtalálhatóak a Brancs közösségi piactéren!

(x)

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 7,78 százalékos THM-el, és havi 121 083 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a Raiffeisen Banknál 8,4% a THM; az MKB Banknál 8,59%; a CIB Banknál 8,63%,  a Takarékbanknál Banknál pedig 8,77%; míg az Erste Banknál 9,41%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

brancs

mywine