Így lép a Takarékbank a kormányrendelet intézkedéseire

HelloVidék   
  Megosztom
Így lép a Takarékbank a kormányrendelet intézkedéseire

Haladéktalanul gondoskodnak a hitelekkel kapcsolatos szerdai, rendkívüli kormányrendelet végrehajtásáról. A lehető leggyorsabban átállítják banki folyamataikat és rendszereiket.

A Takarékbank haladéktalanul gondoskodik a hitelekkel kapcsolatos szerdai, rendkívüli kormányrendelet végrehajtásáról. A rövidesen megjelenő részletes szabályozás értelmében a lehető leggyorsabban átállítja banki folyamatait és rendszereit, írják közleményükben.

A Takarékbank az egyik legtöbb ügyfelet kiszolgáló, felelős pénzintézetként elkötelezett annak érdekében, hogy Magyarország az elérhető legkisebb nemzetgazdasági károkat szenvedje el a világjárvány hatására. Szoros egyeztetéseket folytat a szakmai szervezetekkel, valamint a Magyar Bankszövetséggel és a Magyar Nemzeti Bankkal.

Mint a legnagyobb fiókhálózatát működtető bank tisztában van vele, hogy

Az országban egyedülálló mozgó bankfiókjaival olyan településeket is ki tud szolgálni, ahol nincs bankfiók vagy ATM, így segítve az ottélőket, ezért Takarék-buszait szükség esetére már felajánlotta a Magyar Nemzeti Banknak és a Magyar Bankszövetségnek.

Emellett folyamatosan lehet igényelni náluk személyi hiteleket, amelyek feltételeit a veszélyhelyzet miatt hozott kormányzati intézkedések részletszabályainak megfelelően módosítani fogják, így kiküszöbölhető, hogy akár átmeneti időre is fennakadás legyen a személyi hitelek igénylésénél.

Az ügyfelek az első időszakban még a korábbi nyomtatványokon adhatják be a kérelmeket, a szerződések viszont már az új feltéteket tartalmazzák majd. A rendkívüli időszakban alkalmazott hitelfeltételekről szóló részletszabályok megjelenését követően a Takarékbank szakemberei napokon belül átállítják a banki folyamatokat és rendszereket, a szerződések már az új szabályok szerint lépnek hatályba, de a hiteligénylés addig is folyamatos

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

takarék

takarékbank

koronavírus

koronavírus-járvány

intézkedés