Milliárdos beruházások: 32 útfejlesztési gigaprojekt zajlik a Dunántúlon

HelloVidék   
  Megosztom
Milliárdos beruházások: 32 útfejlesztési gigaprojekt zajlik a Dunántúlon

Hazai és uniós forrásokból 32 útfejlesztési projekt fut a Dunántúlon. Az összesen több mint 8 milliárd forintos munkálatokat a Strabag végzi többek között Zalaegerszeg, Győr, Szombathely, Vác és Keszthely összekötő útjai készülnek és újulnak meg a beruházás során.

A Közbeszerzési Hatóság honlapján megjelent a Magyar Közút Nonprofit Zrt. útfejlesztési csomagja, amely összesen 32 projektet tartalmaz, elsősorban a Dunántúlt érintve, írja a magyarepitok.hu.

A hazai és uniós forrásokból fedezett fejlesztési csomag többek közt Zalaegerszeg, Győr, Szombathely, Vác és Keszthely összekötő útjainak felújítását is tartalmazzák.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

gazdaság

beruházás

útfejlesztés

magyar közút

dunántúl

összekötő utak

közbeszerzés