Átadták a gigaberuházást: így vásárolhatunk itt zöld környezetben

HelloVidék   
  Megosztom
Átadták a gigaberuházást: így vásárolhatunk itt zöld környezetben

A márciusban megnyitott kaposvári S-PARK bevásárlóparkhoz szervesen kapcsolódó szabad területen befejeződött a pihenőövezet kialakítása, amely a Bíborliget nevet kapta. A májusban átadott játszótér, a nyár elején megnyitott McDonald’s étterem valamint a szeptember elején megnyitott KIK és hamarosan nyíló Budmil üzletekkel befejeződik Kaposvár legmodernebb kiskereskedelmi egységének kialakítása. A park népszerűsítéséhez a jelenleg futó Ezerarcú Kaposvár fotópályázat is kapcsolódik, ahol a nyertes pályaműveket a Bíborligetben állítják ki a szervezők.

A játszótér mellett elhelyezkedő pihenő övezetben körkörös sétány, pihenődomb, padok, gyepszőnyeg, fiatalos, az S-PARK színeit magán viselő óriás dizájnülőalkalmatosságok találhatók, ahol minden korosztály megtalálja a számára legkedvezőbb pihenési formát. A több mint 1.000 négyzetméretes park onnan kapta elnevezését, hogy a sétány körül beültetett vérszilvafák bíbor fényben pompáznak. A park a jövőben számos kültéri rendezvénynek, összejövetelnek ad majd otthont.

Fontos volt számunkra, hogy a vásárlás élménye mellett egyéb kényelmi szolgáltatást is nyújthassunk az ide látogatóknak, ezért alakítottuk ki a modern játszóteret és a Bíborliget pihenőparkot, ahol modern környezetben, osztrák design díjas, időjárásálló, jól variálható színes ülőbútorokon, vagy akár a pihenődombon szusszanhatnak vásárlóink. Remélem, hogy látogatóink hamar birtokba veszik és benépesítik a Bíborligetet és hogy szlogenünkhöz hűek legyünk, az S-PARK-ban mostantól még kényelmesebb lesz a bevásárlás!

- mondta Schönhauer Andrea, az SES Magyarország ügyvezető igazgatója.

A 11.200 négyzetméter alapterületű bevásárlóparkban helyet kapott az INTERSPAR, dm, Ofotért, Hervis, Deichmann, KIK, Pepco, Euronics, McDonald’s, Budmil üzletek és Foxpost csomagautomata, valamint több mint 550 felszíni parkolóhely.

A tulajdonos és üzemeltető SES Magyarország a SPAR Magyarországgal közös fejlesztésében létrejövő bevásárlóparkját rekordidőnek számító 10 hónap alatt a Market Építő Zrt. kivitelezte. A bruttó 11 milliárd értékű bevásárlópark több mint 180 munkavállalónak ad munkalehetőséget Kaposváron.

Címlapkép: SES Magyarország

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bíborliget

bevásárlópark

kaposvár

s-park

bevásárlóközpont

zöldterület