Gigaberuházásra készülnek: új négysávos út épül Pest megyében

HelloVidék   
  Megosztom
Gigaberuházásra készülnek: új négysávos út épül Pest megyében

Már keresik a tervezőt az Üllő térségében kiépülő utak előkészítéséhez a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. TED-en közzétett ajánlati felhívása szerint. A kiírás egy távlati csomópont bekötésére vonatkozik, amely az M4-esen jön létre Üllő ipari park csomópont néven. A jövőbeli beruházásban két út épül majd meg új nyomvonalon, ezek előkészítése lesz a nyertes feladata.

Egyrészt az M0-ás körgyűrű ecseri csomópontja és a 3111-es jelű, Ecsert Monorral összekötő út között épül ki egy négysávos út. Az új utat hozzávetőleg 4-4,4 kilométeren új nyomvonalon kell megtervezni, szintbeni csomópontokkal és különszintű vasúti keresztezéssel, írja a magyarepitok.hu.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

útépítés

beruházás

pest megye

m0

körgyűrű

ecser

monor

m4

üllői ipari park

csomópont