Elszólta magát az államtitkár: ennyi energiát spóroltak meg idén a közhivatalok

HelloVidék   
  Megosztom
Elszólta magát az államtitkár: ennyi energiát spóroltak meg idén a közhivatalok

Rendkívül jelentős energiamegtakarítást értek el a kormányhivatalok és a járási hivatalok az elmúlt fűtési idényben - közölte videóüzenetében a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára.


 


 

György István a Facebook-oldalán közölte, hogy a korábbihoz képest a gázfogyasztás 53 százalékkal, az áramfogyasztás 26 százalékkal csökkent a hivatalokban. Komoly feladatot jelentett számukra napi szinten ügyelni erre, de nagyon jó eredményeket sikerült elérni - tette hozzá.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

önkormányzatok

energiatakarékosság

közhivatalok

gáz

villany