Közel kétszáz millió forint támogatást kapott Pér: mutatjuk, mire költi a pénzt a település

MTI   
  Megosztom
Közel kétszáz millió forint támogatást kapott Pér: mutatjuk, mire költi a pénzt a település

A jövő november végére elkészülő - a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz által támogatott - beruházás részeként két, húsz gyermek elhelyezésére alkalmas csoportszobát és egy tornaszobát alakítanak ki.

Akadálymentesítik az épületet, eltávolítják a lebontandó épületrész tetőszerkezetéből az azbesztet, fejlesztik a főzőkonyhát, készség- és képességfejlődéshez szükséges fejlesztő játékokat szereznek be, valamint kerékpártámaszokat és -tárolókat építenek ki. Mindezek mellett megújuló energiaforrásokat és parkolót alakítanak ki.

A péri Vadvirág Óvodában jelenleg 110 gyermekről gondoskodnak. Az intézmény négy csoportszobával működik, de egy szoba az épületen kívül, egy konténerházban található. A tájékoztatás szerint a bővítés új munkahelyeket is teremt. A 195,16 millió forintos beruházás során az óvoda a tervek szerint zavartalanul üzemel.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

óvoda bővítés

óvodafejlesztés

pér

beruházás

támogatás