Nettó 77 140 forintért keresnek alkalmazottat egy vidéki óvodába: ki fogja ezt elvállalni?

HelloVidék   
  Megosztom
Nettó 77 140 forintért keresnek alkalmazottat egy vidéki óvodába: ki fogja ezt elvállalni?

A minimálbér feléért, bruttó 116 ezer forintért keres konyhai kisegítőket napi 8 órában a Kerekegyházi Bóbita Óvoda. Közfoglalkoztatottak lesznek, ezért ennyi a bér: nettó 77 ezer 140 forint – írta meg az RTL Híradójának a város polgármestere. Hozzátették, ennél több fizetést nem adhatnak, mert megszegnék a közmunkára vonatkozó kormányrendeletet.

Ahogy arról a Híradó beszámolt, konyhai kisegítőket várnak ide Kerekegyházi Bóbita Óvodába. Két embert keresnek, olyanokat, akik regisztrált álláskeresők, és szeretnének közfoglalkoztatottak lenni. Napi 8 órás munkarendben, havi bruttó 116 ezer forint lenne a fizetésük.

A város polgármester, Kelemen Márk azt írta, hogy két dajka nyugdíjba megy rövidesen, és a helyükre két eddigi közfoglalkoztatottat vesznek fel. Az ő állásuk lesz augusztus elsejétől szabad. Ha szeretnének sem tudnának több pénzt fizetni nekik.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

fizetés

óvoda

minimálbér

kerekegyháza

álláskeresők

közfoglalkoztatott