Elképesztő beruházás Bükkösdön: mutatjuk, mire költötték a közel százmillió forintos támogatást

MTI   
  Megosztom
Elképesztő beruházás Bükkösdön: mutatjuk, mire költötték a közel százmillió forintos támogatást

Csaknem százmillió forintos beruházással új, fedett piac épült a Baranya vármegyei Bükkösdön - közölte a Mecsek nyugati lábánál fekvő település önkormányzata.

A teljes egészében a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program támogatásával megvalósuló beruházással kétszáz négyzetméteres, 25 árusítóhellyel rendelkező fedett piactér jött létre, amely ötven négyzetméteres kiegészítő helyiségeket - irodát, mosdót, raktárakat - is magában foglal.

A közleményben jelezték: a faluban és annak vonzáskörzetében sokan folytatnak mezőgazdasági tevékenységet; ők korábban kénytelenek voltak termékeiket más települések piacaira szállítani. Az új piactól azt remélik, hogy a falu- és környékbeli termelők könnyebben és gyorsabban értékesíthetik árujukat.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

beruházás

baranya megye

piac