Feltúrják az egész várost Őrbottyánban: mutatjuk, mire számíthatnak a lakók

MTI   
  Megosztom
Feltúrják az egész várost Őrbottyánban: mutatjuk, mire számíthatnak a lakók

Négy belterületi utat újítanak fel Őrbottyánban 243 millió forintos európai uniós forrásból a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz jóvoltából a jövő év végéig - közölte a Pest vármegyei település önkormányzata közleményben.

Az egymáshoz közvetlenül kapcsolódó utak összesen 860 méteren kapnak új burkolatot. Három utcában a meglévő szilárd burkolatot cserélik, a negyediket pedig most aszfaltozzák majd le. Az önkormányzat további céljai között említette a csapadékvíz-elvezetési rendszer fejlesztését, kerékpártámaszok kihelyezését, a zöldterület növelését, a faültetést. Közlekedésbiztonsági fejlesztések, a járdák korszerűsítése, akadálymentesítés és a közösségi közlekedés kisléptékű fejlesztése is a tervek között szerepel a tájékoztatás szerint.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

őrbottyán

terület- és településfejlesztési operatív program

belterületi fejlesztés

útfelújítás