Átnevezték a Dunaferrt: mostantól így hívják a megújult vállalatot

HelloVidék   
  Megosztom
Átnevezték a Dunaferrt: mostantól így hívják a megújult  vállalatot

Miután hivatalosan is megvalósult dunaújvárosi vasmű tulajdonlásának átadás-átvételi folyamata, nyilvánosságra került kedd reggel a társaság új neve. Emellett az új cégvezetés felvázolt egy 100 napos programot is, amely most mint fontos teendő került elő az átvétel után.

Hivatalosan is elindult a Liberty Steel Hungary honlapja, a korábbi Dunaferr dunai vasmű új neve Liberty Dunaújváros lett. Az üzemben az acélgyártás hagyománya 1954-re nyúlik vissza, amikor a kohók először beindultak. A vállalkozás 2023. október 20 óta a Liberty Steel Group tulajdona – írja a Portfolio.hu.

Az a törekvésünk, hogy 2030-ra szén-dioxid-semleges GREENSTEEL-t állítsunk elő

- olvasható az oldalon.

A dolgozóknak is üzent az új tulajdonos

A tulajdonosváltás lezárásáról nemcsak kifelé kommunikált a vállalat kedden a hivatalos oldal elindításával, a társaság ezzel párhuzamosan közzétette a cég belső oldalán, a dolgozóknak Sanjeev Gupta, a Liberty Steel Group elnökének köszöntő levelét.

Örömömre szolgál, hogy a Liberty Steel családban köszönthetem a dunaújvárosi vasmű dolgozóit. Jelentős mérföldkőhöz érkeztünk Dunaújváros történetében. Mostantól közösen egy új és erős jövőt építünk, amit Liberty Dunaújváros-nak fogunk elnevezni

- szólt a tájékoztatás.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

dunaferr

ipar

gazdaság

vállalkozás

dolgozó