Hoppá, itt meg mit adtak át?! 1,4 milliárdból ipari komplexumot húztak fel Nagykanizsán

MTI   
  Megosztom
Hoppá, itt meg mit adtak át?! 1,4 milliárdból ipari komplexumot húztak fel Nagykanizsán

Több mint félmilliárd forintos beruházással, három vállalkozás számára alkalmas ipari csarnokot építtetett Nagykanizsa önkormányzata - tájékoztatta a Nagykanizsai Városfejlesztő Kft. csütörtökön az MTI-t.

A Széchenyi 2020 program keretében ipari parkok, iparterületek fejlesztésére szóló pályázaton nyert el az önkormányzat 393,7 millió forint vissza nem térítendő támogatást, amelyhez a város további 106,3 millió forint önerőt biztosított.

A nagykanizsai inkubátorház mellett épült fel a csarnoképület és a kiszolgáló létesítményei a szükséges parkolókkal, a fűtést és a használati meleg vizet hőszivattyús gépésztechnológia biztosítja. A 7,5 méteres szabad belmagasságú csarnokrészben két 150 négyzetméteres és egy 250 négyzetméteres egységet alakítottak ki, amelyek logisztikai, raktározási, termelési tevékenység végzésére egyaránt alkalmasak.

A kivitelező N-ferrum Kft. hét hónap alatt, a december végi határidő előtt két héttel fejezte be a kivitelezési munkálatokat.

A beruházásnak köszönhetően legalább három vállalkozás számára tudnak megfelelő, alacsony rezsivel fenntartható munkakörnyezetet biztosítani, amellyel további munkahelyek teremtésére lesz lehetőség. A bérlőket versenytárgyaláson választják ki a jövő évben - közölték.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

nagykanizsa

beruházás

fejlesztés