Gigaberuházás Szegváron: 178,91 millió forintból újult meg az egészségház

MTI   
  Megosztom
Gigaberuházás Szegváron: 178,91 millió forintból újult meg az egészségház

Uniós támogatással felújították és kibővítették az egészségházat Szegváron - közölte a beruházást konzorciumvezetőként irányító Csongrád-Csanád Vármegyei Önkormányzat.

A közlemény szerint a 178,91 millió forintból megvalósult beruházás során magas tető került a 458 négyzetméteres épületre. Hőszigetelték a homlokzatot, a födémszerkezetet és a határoló falakat, kicserélték a nyílászárókat. A bejárathoz az akadálymentesítés érdekében rámpa épült.

A korábban kettő orvosi és egy fogorvosi rendelőnek, valamint a védőnői szolgálatnak otthont adó egészségházat egy újabb rendelővel bővítették, melyet a meglévő gépkocsitároló helyén alakítottak ki. Az új rendelőhöz személyzeti blokk és betegváró is kapcsolódik. A belső rekonstrukció keretében kicserélték a burkolatokat, korszerűsítették a vizesblokkot és a teljes elektromos hálózatot.

A fejlesztésnek köszönhetően az orvosi rendelő elérte a DD - korszerűt megközelítő - energetikai besorolást

- áll a közleményben.

A beruházás kivitelezője az orosházi székhelyű Tokai és Társa Kft. volt. A projekt részeként az alapellátást segítő orvosi eszközöket és berendezéseket is vásároltak, így az egészségházban elvégezhetők a méhnyakrákszűréshez szükséges vizsgálatok is.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

csongrád-csanád megye

szegvár

egészségház

beruházás

felújítás