Itt vannak a részletek: megvan a dátum, mikor nyithat újra a Silvanus Hotel Visegrád

Világgazdaság   
  Megosztom
Itt vannak a részletek: megvan a dátum, mikor nyithat újra a Silvanus Hotel Visegrád

Részlegesen, két emeleten már augusztusban, a teljes épületben pedig szilveszterre tervez ismét vendégeket fogadni a múlt hét végén leégett Silvanus Hotel Visegrád, amely egyelőre egy teljes évre lezárta a foglalási lehetőségeket, de nem titkoltan a mielőbbi újraépítésen dolgozik a teljes csapata. Az oda készülő vendégeket Visegrádon és környékén még több mint száz szabad szállás várja a hétvégén és a közeli hetekben - tudta meg a Világgazdaság.

Július 31-ig biztos, hogy a teljes ház zárva lesz, de augusztus 1-jétől részleges nyitvatartást terveznek az első és második emelet megnyitásával, szilveszterre pedig a teljes ház újranyitását tervezi a visegrádi szálloda

– tudta meg a Szallas.hu-val egyeztetett tulajdonosi terveket a Silvanus Hotellel kapcsolatban a függőben lévő foglalásokról érdeklődve a portál.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hotel silvanus visegrád

visegrád

nyitás

nyitási részletek