600 milliós támogatást kapott Répcelak: mire költik ezt a rengeteg pénzt?

MTI   
  Megosztom
600 milliós támogatást kapott Répcelak: mire költik ezt a rengeteg pénzt?

Hatszáz millió forint vissza nem térítendő uniós támogatásban részesült Répcelak városa. A pénzt a közlekedés és infrastruktúra fejlesztésére fordítják.

A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz program keretében Kerékpárutakat és járdákat építenek, két általános iskolájuk, valamint a városi sportcsarnok környékén bővítik a zöldterületeket.

Részben vagy egészben utcákat újítanak fel, ingyenesen használható parkolókat építenek, és két elektromosautó-töltő állomást is létesítenek. A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósul meg

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

gazdaság

fejlesztés

répcelak

támogatás