Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható szélvihar az ország területén

MTI   
  Megosztom
Kiadták a figyelmeztetést: mutatjuk, hol várható szélvihar az ország területén

Kedden az ország legnagyobb részén már sok napsütésre számíthatunk, napközben számottevő csapadék nem várható, csupán a felhősebb északi és nyugati tájakon fordulhat elő néhol egy-egy jelentéktelen zápor. Élénk, erős lesz a délies szél. A maximumok 8 és 14 fok között alakulnak. Megszűnik a fronthatás - írja az Időkép.

Ahogy a portál írja, szerdára virradóan ismét megnövekszik a felhőzet, és sokfelé elered az eső. Reggel, délelőtt még több, délután már kevesebb helyen eshet, dél felől időnként a felhőzet is felszakadozhat. Keleten, délkeleten élénk, erős lehet a délies szél. Napközben 5-13 fok várható, a legmelegebb délkeleten lesz.

Szilveszter napján nyugat, északnyugat kivételével többfelé várható eső, a Dunántúl magasabb pontjain néhol havas eső. Élénk, a Dunántúlon erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Délután 2-8 fok valószínű.

Újév reggelén északkeleten kevés havas eső, hó is eshet, máshol derült, fagyos időre ébredhetünk. Napközben számottevő csapadék nem várható, többfelé hosszabb időszakokra is kisüt a nap. A délies szél helyenként élénk lesz. A csúcshőmérséklet 1 és 7 fok között alakul. Szombatra ismét enyhülés jön.

Hójelentés

Kedden enyhe idő lesz, csapadék elsősorban a hajnali órákban várható, de ez többnyire eső lesz, csak a Bükk és a Mátra csúcsain hullhat havas eső.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szél

szélvihar

időjárás

időjárás előrejelzés

időjárás jelentés

figyelmeztetés