Elképesztő hét jön: olyat produkál az időjárás, aminek megint mi isszuk meg a levét

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő hét jön: olyat produkál az időjárás, aminek megint mi isszuk meg a levét

Korai örülni a melegebb, tavaszias időnek, jövő hét keddre ugyanis visszakacsint a tél: 15 -20 fokot zuhan a hőmérséklet, akár még havazás is lehet A folytatásban sem lesz sok köszönet.

Hétfőn még meleg lesz, sokat fog sütni a nap, egy-egy zápor esetleg zivatar a nyugati határ közelében és néhol északon fordulhat elő, majd este északnyugat felől hidegfront éri el hazánkat. Napközben élénk, erős szél várható, estétől viharossá fokozódik az északnyugatira forduló szél, olvashatjuk az Időkép előrejelzéssében. Délután még 18-23 fok valószínű.

Aztán jön a hidegzuhany

Kedden vonul át felettünk a hidegfront, egyre többfelé várható csapadék, a keleti tájakra érkezik meg a legkésőbb. A Nyugat-Dunántúlon és a magasabb dunántúli tájakon, valamint az Északi-középhegységben havas eső, hó várható, míg a front előtt keleten, északkeleten záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Az északi, északnyugati szél erős, többfelé viharos lesz. Keleten még 10-19 fokot mérhetünk délután, nyugaton ennél sokkal több fokkal hidegebb lesz.

Szerdán kezdetben még többfelé eshet, a magasabb pontokon gyenge hó, havas eső, az Északi-középhegység térségében havazás lehet. A nap második felében kevesebb csapadék várható, a Dunántúlon vékonyodik, szakadozik majd a felhőzet. A Dunántúlon nagy területen és északkeleten viharos lesz az északi szél. A csúcshőmérséklet 3-9 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

hidegbetörés