Elképesztő égi jelenség: szupercella haladt el Sopron mellett

HelloVidék   
  Megosztom
Elképesztő égi jelenség: szupercella haladt el Sopron mellett

Az Időkép tegnap számolt be róla, hogy a látványos forgó zivatarfelhő az osztrák határt átlépve délnyugat felől érte el a térséget.

Május első napján, az esti órákban egyre labilisabb lett a légkör hazánk térésgében, így a gomolyfelhők egyre nagyobbra nőttek, záporok, helyenként zivatarok alakultak ki. Ausztria felől pedig egy szupercella is átlépte az osztrák-magyar határt, délnyugat felől érte el a leghűségesebb városunk térségét

- számolt be róla a portál. Mint írják, a struktúrájában gyönyörű, de veszélyes szupercelláról több felvételt is született, számos videót és képet is megosztottak a jelenségről oldalukon.

https://www.idokep.hu/hirek/szupercella-robogott-el-sopron-mellett?fbclid=IwAR1cTuqaVGk9SptjRIFkKaCqcd31Ij7-hr0cWK8eT9ilFSZ6sCutEdw6OI0

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

szupercella

szupercellás zivatar

vihar

sopron

harka

győr-moson-sopron megye