Épp hidegfront söpör át felettünk: szomorú időnk lesz holnap is, de aztán!

HelloVidék   
  Megosztom
Épp hidegfront söpör át felettünk: szomorú időnk lesz holnap is, de aztán!

Holnap délelőttig a délkeleti tájak kivételével többfelé kell még esőre, záporokra készülni. Napközben a legtöbb helyen borongós lesz az idő. Jó hír a szüretelőknek: pénteken viszont már több lesz a napsütés!

Az Időkép előrejelzése szerint szerdán még sok felhő lesz felettünk, a nap első felében elszórt csapadék elsősorban a Dunától keletre fordulhat elő, majd a délután második felében megérkezik a hidegfront nyugat felől, és a Dunántúlon több helyen kell esőre, záporokra, néhol zivatarokra készülni. Helyenként élénk lehet a déli-délkeleti szél. Délután 17-23 fok várható.

Csütörtök reggelig, délelőttig a délkeleti tájak kivételével többfelé kell esőre, záporokra készülni. Napközben a legtöbb helyen borongós lesz az idő, többfelé várható eső, de miközben a csapadékzóna egyre keletebbre helyeződik át, nyugat felől elkezd felszakadozni a felhőzet. A Dunántúlon feltámad az északias szél. Délután 14-20 fokot mérhetünk.

Pénteken már több lesz a napsütés, de még gyakran megnövekedhet a felhőzet, de csak néhol fordulhat elő átmenetileg kisebb eső, zápor. A délkeleti szél északnyugaton élénkülhet meg. Hideg, több helyen párás, ködös lesz a reggel. Délutánra 17 és 22 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

Szombaton sok napsütésre készülhetünk

Kisebb zápor csak elvétve északkeleten lehet. A délkeleti szél többfelé megélénkül, helyenként megerősödik. Délután 18-23 fok valószínű. Vasárnap túlnyomóan napos, száraz idő ígérkezik. Északnyugaton erős, néhol viharos lesz a délies szél. A csúcshőmérséklet 19 és 25 fok között alakulhat.

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

időjárás

időjárás előrejelzés

hidegfront