Hidegfront rondít bele a hétvégénkbe: de van jobb hírünk is

HelloVidék   
  Megosztom
Hidegfront rondít bele a hétvégénkbe: de van jobb hírünk is

A szeles napok után ajándék volt a napos, kora tavaszi idő az ilyenkor megszokottnál több fokkal melegebbel. Az átvonuló hidegfront mögött ugyan kissé visszaesik a hőmérséklet, de még így is az ilyenkor szokásosnál enyhébb időben lesz részünk hétvégén - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat

A met.hu előrejelzése szerint szombat reggeltől szombat éjfélig általában napos idő várható kevés gomolyfelhővel. Csapadék nem lesz. Az északkeleti, keleti szél időnként megélénkül. A legmagasabb nappali hőmérséklet 5 és 10 fok között alakul.

Vasárnap a Dunántúlon napos idő várható, attól keletre átmenetileg nagyobb területen erősen megnövekszik a felhőzet. Számottevő csapadék nem valószínű. Csak néhol erősödik meg a déli, délkeleti szél. Hajnalban általában -6 és -1 fok közötti értékeket mérhetünk, de

A csúcshőmérséklet 6 és 11 fok között alakul.

Hétfőn délelőttig túlnyomóan derült idő várható, majd egyre nagyobb területen erősen megnövekszik a felhőzet. A nap második felében helyenként gyenge eső, zápor előfordulhat. A déli, délnyugati szél a Dunántúl nyugati és északi részein megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -4 és +1 fok között alakul, de a fagyzugokban ennél hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között valószínű.

Kedden többnyire erősen felhős vagy borult, de kisebb körzetekben szakadozottabb lehet a felhőzet. Elszórtan eső, zápor előfordulhat. A déli, délnyugati szél néhol megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és +5 fok között alakul. Délutánra 7 és 15 fok közé melegszik fel a levegő.

Szerdán az előrejelzések szerint nagyobbrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, de napközben átmenetileg szakadozhat a felhőzet. Elszórtan gyenge eső, zápor előfordulhat. A nyugati, délnyugati szél megélénkül, helyenként meg is erősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet 8 és 14 fok között alakul.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

időjárás

tél

hidegfront