Több megyére is figyelmeztetést adtak ki: felhőszakadás, zivatar és jég is várható

HelloVidék   
  Megosztom
Több megyére is figyelmeztetést adtak ki: felhőszakadás, zivatar és jég is várható

Ma a Dunántúlon lesz felhősebb az ég. Kisebb eső, zápor, zivatar helyenként, elsősorban a Dunántúlon alakulhat ki. Élénk, helyenként erős marad az északi-északkeleti szél. A csúcshőmérséklet pedig 25 és 33 fok között alakul. Mutatjuk a részleteket.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat figyelmeztető előrejelzése szerint, ma délután a Dunántúl északi területein elszórtan zivatarok még előfordulhatnak, valamint a keleti határ közelében néhány zivatar kialakulhat, besodródhat.

Az esti és éjszakai órákban nagyobb számban fordulhat elő zivatar, először a Dunántúlon, majd a hajnali órákban már a Duna-Tisza köze középső és déli felén is. A zivatarokat a Dunántúl középső és keleti felén felhőszakadás is kísérheti.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Kedden a már hajnalban kialakult zivatarok a délelőtti órákra várhatóan kelet, délkelet felé haladva fokozatosan lecsengenek. Napközben a keleti határmentén néhány zivatar ismét előfordulhat.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

zivatar

felhőszakadás

jégeső

szél

időjárás