Érkezik a télies fordulat: több centiméternyi hó is hullhat a jövő héten

HelloVidék   
  Megosztom
Érkezik a télies fordulat: több centiméternyi hó is hullhat a jövő héten

Futószalagon várhatjuk a mediterrán ciklonokat a jövő héten, a sorban az első már vasárnap este eléri hazánkat. Megcsillan a remény a téli fodulatra, mivel ezzel együtt észak felől végre megindul a sarkvidéki hideg levegő. A nyugati tájakat elérve az érkező nagymennyiségű eső egyre több helyen válthat havas esőbe, hóba. Így nemcsak a hegyekben, hanem nyugaton síkvidéken is hullhat több centi hó, hétfőn fehér tájra ébredhetünk, írja az Időkép.

WRF modelljük animációján látható, ahogy éjjel nyugaton több helyen, majd a Bakony térségében és az Északi-középhegység csúcsain vált havas esőbe, hóba az eső.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

havazás

időjárás

időjárás-előrejelzés

tél

meteorológia