Fákat döntött ki, ágakat és vezetékeket szakított le a vihar: fotókon mutatjuk a pusztítást

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Fákat döntött ki, ágakat és vezetékeket szakított le a vihar: fotókon mutatjuk a pusztítást

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság közlése szerint fákat döntött ki, ágakat és vezetékeket szakított le a szerda késő esti vihar.

Különösen sok, több mint negyven bejelentés érkezett Budapest XIV. és XV. kerületéből, ahol számos hatalmas fa dőlt az úttestre, parkoló autóra, kerítésre és házakra

- írták.

Pest vármegyében több városban, Gödön, Dunakeszin, Vác közelében, Kosdon ugyancsak fakidőlések nehezítik a közlekedést. Nagyrédén egy családi ház tetőszerkezetét vitte le a vihar. Dőltek ki fák Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében is

- áll a közleményben.

Elképesztő fotókat közölt az MTI is a tegnapi viharról. Villámok cikáznak az égbolton Salgótarján felett:

Forrás: MTI/Komka Péter
Forrás: MTI/Komka Péter

Forrás: MTI/Komka Péter
Forrás: MTI/Komka Péter

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

bm országos katasztrófavédelmi főigazgatóság

katasztrofavédelem

vihar

időjárás

viharkárok