Elérte az ítéletidő a Balatont: durván elverte az eső Zamárdit, holnap pedig ez jön

HelloVidék   
  Megosztom
Elérte az ítéletidő a Balatont: durván elverte az eső Zamárdit, holnap pedig ez jön

Az országot kedden elérte a vihar, egyes településeket nem viselt meg túlságosan, máshol egyenesen leszakadt az ég. A délelőtt folyamán a vihar elérte Győrt, Szombathelyt, Zalaegerszeget, valamint a fővárost is, de nem kímélte a Balaton környékét sem. Zamárdiban úgy leszakadt az ég, hogy perceken belül a elkezdett hömpölyögni a víz a kikötőnél, írja a blikk.hu.

Az előrejelzés szerint kedd estére közepesen vagy erősen felhős idő valószínű, de hajnalra az északnyugati, nyugati tájakon beborul az ég. Az esti órákban a záporok, zivatarok nagy része kelet felé kivonul, megszűnik, de délnyugati, déli irányból újabb cellák érkezhetnek, illetve az északnyugati tájakon az eső is eleredhet, néhol beágyazott zivatar sem kizárt. Hajnaltól a Dunántúlon az északnyugati szél már erős, reggel helyenként viharos lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul.

Szerdán a vastagabb felhőzet és a gyenge csapadékzóna lassan kelet felé tevődik, ám előterében még erőteljes lesz a gomolyfelhő-képződés, és záporok, zivatarok is kipattannak. A délnyugatiról északnyugatira forduló szelet egyre nagyobb területen kísérik erős, reggeltől főként az Észak-Dunántúlon viharos lökések.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 19 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 19 és 27 fok között várható, a tartósan borult, esős tájakon számíthatunk az alacsonyabb értékekre.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

eső

vihar

zamárdi

balaton

időjárás

zivatar