Nem érdemes eltenni az esernyőket: mutatjuk, hol várható zápor, zivatar

HelloVidék   
  Megosztom
Nem érdemes eltenni az esernyőket: mutatjuk, hol várható zápor, zivatar

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint csütörtökön tovább csökken, majd gomolyosodik a felhőzet, sok napsütés várható. Elszórtan - nagyobb számban a Dunától keletre - alakulhatnak ki záporok, zivatarok, de az Alpokalján sem zárható ki záporeső, estére mindenütt megszűnik a csapadék.

Mint írják, csütörtökön napközben elsősorban a Dunától keletre (azon belül is legnagyobb eséllyel az északkeleti harmadban) alakulhat ki helyenként zivatar a már említett kísérőjelenségekkel. A légmozgás az időszak nagy részében mérsékelt marad, csak intenzívebb záporok, zivatarok mentén erősödhet meg. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 10 és 17 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet csütörtökön 21 és 26 fok között várható. Éjjel és hajnalban a szélcsendes, gyengén felhős dunántúli tájakon és az északi országrészben helyenként köd, sűrű köd képződhet, amely délelőtt feloszlik.

Forrás: OMSZ
Forrás: OMSZ

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

országos meteorológiai szolgálat

eső

zápor

zivatar