Brutális vérengzés Gödöllőn: Ödönt és társait siratja a világhírű Farkasember

HelloVidék   
  Megosztom
Brutális vérengzés Gödöllőn: Ödönt és társait siratja a világhírű Farkasember

Hétfőn valaki betört a világhírű állatmentő és - idomár/koordinátor Horkai Zoltánék gödöllői birtokára, és lelőtte a család két szelíd szarvasát. Most nyomrevezetői díjat ajánlottak annak, aki kézrekeríti a tettest.

Az állatok gazdái Facebook-posztban írtak a szörnyű tragédiáról:

Segítséget kérünk Godöllőiek és Mindenki! Nyomravezetői díjat adunk a fejükre!

- kezdik a bejegyzést.

A képen látható két kezes, kedvenc bikánkat is és köztük Ödönt - a legkedvesebb, legaranyosabb szarvas volt a vilàgon. Egy filmsztár volt, egy pótolhatatlan kincs! - agyonlőtték őket az éjjel és elvitték a téstét, gondolom megenni... de nekik nem ehető húsuk! Ödönt hátrahagyyták, mert sokat szenvedve szaladt, a gyilkosa elől próbált elbújni...

- részletezik a történteket.

Te gyilkos! Megtalálunk…nem nyugszom….Minden állatvédő embert összehívok és minden jó érzésű embe téged fog keresni!!

- zárta a posztot az állat egyik gazdája.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

szarvas

farkasember

horkai zoltán

állatmentő

állatidomár

szarvasok

gyilkosság

mészárlás

gödöllő