Lángolt egy műanyagüzem Veszprémben: méréseket végeznek a helyszínen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Lángolt egy műanyagüzem Veszprémben: méréseket végeznek a helyszínen

Péntek reggel kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötszáz négyzetméter alapterületű műanyagüzem Veszprémben. Az épületben senki nem tartózkodott - írja a katasztrófavédelem.

A katasztrófavédelem honlapján olvasható információk szerint péntek reggel kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy körülbelül 500 négyzetméter alapterületű műanyagüzem Veszprémben, a Kistó utcában. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik négy vízsugárral, több oldalról támadva kezdték meg a lángok oltását. A veszprémi hivatásos tűzoltók több vízsugárral körülhatárolták a lángokat és egy nagy méretű gázpalackot hoztak ki az égő épületből.

A katasztrófavédelmi mobil labor a helyszínen méréseket végez, de lakisságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tűz

veszprém

baleset

veszprém megye

katasztrófavédelem