Lángolt egy műanyagüzem Veszprémben: méréseket végeznek a helyszínen

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Lángolt egy műanyagüzem Veszprémben: méréseket végeznek a helyszínen

Péntek reggel kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy körülbelül ötszáz négyzetméter alapterületű műanyagüzem Veszprémben. Az épületben senki nem tartózkodott - írja a katasztrófavédelem.

A katasztrófavédelem honlapján olvasható információk szerint péntek reggel kigyulladt, majd teljes terjedelmében égett egy körülbelül 500 négyzetméter alapterületű műanyagüzem Veszprémben, a Kistó utcában. A tűzhöz nagy erőkkel érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik négy vízsugárral, több oldalról támadva kezdték meg a lángok oltását. A veszprémi hivatásos tűzoltók több vízsugárral körülhatárolták a lángokat és egy nagy méretű gázpalackot hoztak ki az égő épületből.

A katasztrófavédelmi mobil labor a helyszínen méréseket végez, de lakisságvédelmi intézkedésre nem volt szükség.

Címlapkép: Getty Images

LAKÁST, HÁZAT VENNÉL, DE NINCS ELÉG PÉNZED? VAN OLCSÓ MEGOLDÁS!

A Pénzcentrum lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 6 százalékos THM-el, és havi 106 085 forintos törlesztővel fel lehet venni a Raiffeisen Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 6,42% a THM; a K&H Banknál 6,43%; az Erste  Banknál 6,67%,  a MagNet Banknál pedig 6,8%; míg az UniCredit Banknál 6,9%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a Sopron Bank, a Takarékbank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

tűz

veszprém

baleset

veszprém megye

katasztrófavédelem