Nem indult könnyen a reggel: nincs víz Dunaújváros egyes részein

HelloVidék   
  Megosztom
Nem indult könnyen a reggel: nincs víz Dunaújváros egyes részein

Arra ébredt ma több dunaújvárosi lakó is, hogy nincs víz a lakásában. Az esetről az önkormányzat közleményben tájékoztatta a helyieket a történtekkel kapcsolatban - írja a duol.hu.

Több olvasó is jelezte, hogy nincs víz Dunaújváros bizonyos pontjain. A lap információi szerint az Építők úti víztorony távvezetékének meghibásodása okozza a vízhiányt, ennek elhárításán dolgoznak a DVCSH szakemberei.

A DVCSH tájékoztatása szerint a “régi” víztoronynál főnyomó vezeték csőtörés történt, amely a teljes belvárost érinti. A délelőtt folyamán ideiglenes megoldással kisebb víznyomáson tudják a szolgáltatást biztosítani.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE MOST 500 EZER FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is. Amennyiben 500 ezer forintot igényelnél, 36 hónapos futamidővel, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: A törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 10 058 forintos törlesztőrészlettel a CIB Bank nyújtja (THM 7,62 %), de nem sokkal marad el ettől az ERSTE Bank 11 591 forintos törlesztőt (THM 13,25 %) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunaújváros

víz

víz szünet

vízellátás