Nem indult könnyen a reggel: nincs víz Dunaújváros egyes részein

HelloVidék   
  Megosztom
Nem indult könnyen a reggel: nincs víz Dunaújváros egyes részein

Arra ébredt ma több dunaújvárosi lakó is, hogy nincs víz a lakásában. Az esetről az önkormányzat közleményben tájékoztatta a helyieket a történtekkel kapcsolatban - írja a duol.hu.

Több olvasó is jelezte, hogy nincs víz Dunaújváros bizonyos pontjain. A lap információi szerint az Építők úti víztorony távvezetékének meghibásodása okozza a vízhiányt, ennek elhárításán dolgoznak a DVCSH szakemberei.

A DVCSH tájékoztatása szerint a “régi” víztoronynál főnyomó vezeték csőtörés történt, amely a teljes belvárost érinti. A délelőtt folyamán ideiglenes megoldással kisebb víznyomáson tudják a szolgáltatást biztosítani.

Címlapkép: Getty Images

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

dunaújváros

víz

víz szünet

vízellátás