Tragédia: fiatal, alapbetegség nélküli férfi halt meg koronavírusban, ebben a vidéki gyárban dolgozott

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: fiatal, alapbetegség nélküli férfi halt meg koronavírusban, ebben a vidéki gyárban dolgozott

Az érintett gyárral közvetlen kapcsolatban álló oroszlányi cégek újra elrendelik a szigorúbb óvintézkedéseket a dolgozók egészsége és biztonsága érdekében, írta az oroszlányi önkormányzat.

37 éves férfi halt meg koronavírus-fertőzöttként a napokban, ismert alapbetegsége nem volt. Az oroszlányi önkormányzat oldalán megjelent erről egy közlemény, amiben azt írják, a férfi az egyik oroszlányi gyárban dolgozott.

Az érintett gyárral közvetlen kapcsolatban álló oroszlányi cégek újra elrendelik a szigorúbb óvintézkedéseket a dolgozók egészsége és biztonsága érdekében. Így ismét kötelező lesz a maszkok viselése és akiknek a munkavégzése nem tartozik közvetlenül a termeléshez, azok részére az igazgatók engedélyezik a home office-t. A gyakori érintkezés miatt igyekeznek megszervezni a dolgozók és a partnerek személyi állományának koronavírus tesztelését

- olvasható a szövegben.

Az RTL Híradó úgy tudja, a meg nem nevezett gyár az oroszlányi Wescast, ami kipufogóöntvényeket gyárt. Az Index megkeresésére egy másik oroszlányi cég, a Borgwarner Oroszlány Kft., aminek a Westcast a beszállítója, azt közölte: szűrés céljából tesztelni fogják a dolgozóikat. Azt is mondták, hogy csak a hírekből értesültek arról, hogy a Wescast dolgozója lehetett a fiatalon elhunyt férfi, akinek a haláláról tegnap számoltak be.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

oroszlány

haláleset

gyár