Gigahalat fogtak a vidéki városban: ekkora állat ritkán akad horogra

HelloVidék   
  Megosztom
Gigahalat fogtak a vidéki városban: ekkora állat ritkán akad horogra

Hatalmas harcsát fogott ki egy nyugdíjas horgász Sopronban a jereváni Ibolya-tóból. Az óriási szürke harcsa vasárnap reggel akadt a horogra és a horgász nem dobta vissza a tóba - írja a Kisalföld.

A portál információi szerint hatalmas, 132 centiméteres és 13 kilós szürke harcsát fogott ki Sopronban a jereváni Ibolya-tóból egy nyugdíjas horgász. Az óriási állatot négy óra fárasztás után sikerült vasárnap reggel kihúzni a vízből.

A horgász a portálnak elmondta, hogy az eddigi legnagyobb fogása egy 18 kilós csuka volt Angliában, az itthoni rekordja pedig egy 16 kilós amur. A most kifogott szürke harcsát nem dobta vissza a tóba, ismerősei között osztotta el, hogy finom haléátel készüljön belőle.

Elmondta, hogy mindig is szeretett horgászni, a szabadban lenni és, hogy reggel amikor a tónál már nagy a nyüzsgés akkor indul haza. Általában visszadobja a halakat, ám a harcsa akkora volt, hogy kivételesen nem akarta visszaengedni a fogást. A méretes harcsa egyébként is nagy pusztítást végezhetett volna a tóban.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

hal

horgász

horgászat

harcsa