Lenyűgöző égi jelenség: több városban lencsevégre kapták a csodálatos üstököst + FOTÓK

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Lenyűgöző égi jelenség: több városban lencsevégre kapták a csodálatos üstököst + FOTÓK

Majdnem 5 ezer év utánközeledik ismét a Nap felé a NEOWISE-üstökös, amely a vártnál fényesebb lesz, így ha nem esik szét, akkor július közepétől a nyár végéig kis távcsővel vagy esetleg szabad szemmel is megfigyelhető majd. Az egyre látványosabb üstököst most éjszaka is több városban lencsevégre kapták.

Napról napra egyre látványosabb a NEOWISE üstökös a hajnali égbolton, melyet most éjszaka is több városban lencsevégre kaptak. Az üstököst hajnalban lehet megfigyelni. Napkelte előtt csodás látványt nyújt. Majdnem 5 ezer év utánközeledik ismét a Nap felé a NEOWISE-üstökös, amely a vártnál fényesebb lesz, így ha nem esik szét, akkor július közepétől a nyár végéig kis távcsővel vagy esetleg szabad szemmel is megfigyelhető majd.

Fotókon a csodálatos égi jelenség:

Fotó: MTI/Varga György Balatonújlak közeléből fotózva

Fotó: MTI/Varga György Balatonmáriafürdőről fotózva

Fotó: MTI/Varga György Balatonfenyvesről fotózva

Fotó: MTI/Sóki Tamás Pécsről fotózva

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

A koronavírus-járvány negatív gazdasági hatásainak csökkentése érdekében a kormány 2020. március 19-től - többek között - maximalizálta a fogyasztási hitelek teljes hiteldíj mutatóját (THM). Érdemes azonban körültekintően választani, mivel a kedvezményes személyi kölcsön kamata a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és az új, jellemzően magasabb kamatszint miatt megugrik a törlesztőrészlet is. Ha például 2 millió forintra lenne szükséged, akkor az egyik legjobb ajánlatot most a CIB Bank nyújtja, itt 60 hónapos futamidővel a kedvezményes időszakban 38414 forintos törlesztőre, míg 2021-től 40219 forintos törlesztőre számíthatsz. De nem marad el ettől a Raiffeisen Bank ajánlata sem, amely esetében, szintén 60 hónapos futamidő esetén, az 5,90 százalékos kedvezményes THM 7,96%-ra ugrik a THM-plafon megszűnése után. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Friss gazdasági, pénzügyi hírek, időrendben a Pénzcentrumon!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

üstökös

égi jelenség

fotók