Lenyűgöző égi jelenség: több városban lencsevégre kapták a csodálatos üstököst + FOTÓK

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Lenyűgöző égi jelenség: több városban lencsevégre kapták a csodálatos üstököst + FOTÓK

Majdnem 5 ezer év utánközeledik ismét a Nap felé a NEOWISE-üstökös, amely a vártnál fényesebb lesz, így ha nem esik szét, akkor július közepétől a nyár végéig kis távcsővel vagy esetleg szabad szemmel is megfigyelhető majd. Az egyre látványosabb üstököst most éjszaka is több városban lencsevégre kapták.

Napról napra egyre látványosabb a NEOWISE üstökös a hajnali égbolton, melyet most éjszaka is több városban lencsevégre kaptak. Az üstököst hajnalban lehet megfigyelni. Napkelte előtt csodás látványt nyújt. Majdnem 5 ezer év utánközeledik ismét a Nap felé a NEOWISE-üstökös, amely a vártnál fényesebb lesz, így ha nem esik szét, akkor július közepétől a nyár végéig kis távcsővel vagy esetleg szabad szemmel is megfigyelhető majd.

Fotókon a csodálatos égi jelenség:

Fotó: MTI/Varga György Balatonújlak közeléből fotózva

Fotó: MTI/Varga György Balatonmáriafürdőről fotózva

Fotó: MTI/Varga György Balatonfenyvesről fotózva

Fotó: MTI/Sóki Tamás Pécsről fotózva

MOST ÉRHETI MEG IGAZÁN LAKÁST, HÁZAT VENNI!

Ha tervezed, hogy ingatlant vásárolsz, akkor most jött el a Te időd! Egyrészt azért, mert a lakáspiaci mutatók szerint egyértelműen megtört az elmúlt évek brutális áremelkedése. Jelenleg leginkább stagnálnak az árak, de van, ahol már árcsökkenést is tapasztalhatunk. Mindeközben a finanszírozási költségek még rekord alacsony szinten vannak. Nem hiszed? Nos, a Pénzcentrum megújult lakáshitel-kalkulátora szerint ma 15 millió forintot, 20 éves futamidőre, már 2,74 százalékos THM-el, és havi 81 188 forintos törlesztővel fel lehet venni az UniCredit Banknál. De nem sokkal marad el ettől a többi hazai nagybank ajánlata sem: a CIB Banknál 3,03% a THM; a Budapest Banknál 3,10%; az MKB Banknál 3,12%; míg az OTP Banknál 3,23%-os THM-mel kalkulálhatunk. Érdemes még megnézni a K&H Bank, az ERSTE Bank, és természetesen a többi magyar hitelintézet konstrukcióját is, és egyedi kalkulációt végezni, saját preferenciáink alapján különböző hitelösszegekre és futamidőkre. Ehhez keresd fel a Pénzcentrum kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

üstökös

égi jelenség

fotók