Koronavírus: fertőzöttet találtak a veszprémi Algida jégkrémgyárban

HelloVidék   
  Megosztom
Koronavírus: fertőzöttet találtak a veszprémi Algida jégkrémgyárban

A veszprémi Algida jégkrémgyár egyik dolgozójának pozitív lett a koronavírus tesztje. Az Unilever elkezdte a kontaktkutatást és a hatóságokkal egyeztetve a széles körű fertőtlenítést - írja a vehir.hu.

A portál információi szerint a veszprémi Algida jégkrémgyár egyik dolgozójának pozitív lett a koronavírus tesztje. A jégkrémgyár ezt követően megkezdte a felkutatását azoknak a dolgozóknak, akik közvetlenül is érintkezhettek a fertőzött dolgozóval, valamint

Az Unilever a közleménye szerint lehetőséget biztosít az önkéntes karanténba vonulásra még a teszteredmények megérkezése előtt is azoknak a kollégáknak, akik érintkeztek a koronavírusos társukkal. Emellett minden támogatást megadnak az érintett személynek. Az Algida egyébként márciusban a legszigorúbb biztonsági intézkedéseket erszközölte annak érdekében, hogy védjék a kollégákat és biztosítsák a termelés folytonosságát.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

járvány

veszprém

algida

jégkrém