Borúlátó jóslat: ekkor fertőződhetnek meg koronavírussal az idősek a főorvos szerint

HelloVidék   
  Megosztom
Borúlátó jóslat: ekkor fertőződhetnek meg koronavírussal az idősek a főorvos szerint

Ha tüneteitek vannak, maradjatok otthon, ha rosszul vagytok, hívjatok mentőt, aki behoz minden beteget a sürgősségre, ahol el fogjuk látni - írta posztjában dr. Kanizsai Péter.

A Pécsi Stop vette észre Dr. Kanizsai Péter, a PTE KK Sürgősségi Betegellátó Osztály vezetőjének Facebook-bejegyzését, amiben a főorvos a koronavírusról, a második hullámról ír.

Nem fog mindenki meghalni, de lesznek (már vannak is...) betegek. Idő kérdése, hogy a veszélyeztetett korosztály mikor fertőződik meg. Floridában ehhez 5 hét kellett a járvány kirobbanását követően. Ennélfogva az SBO terheltsége meredeken emelkedni fog, ami a várakozási idő növekedésével jár

- figyelmeztette az embereket, egyúttal türelmüket is kérte. Azt is írta, hogy az, hogy úgy tűnik, semmi sem történik, nem igaz, az ajtók mögött pörög az élet.

Nehéz időszak elé nézünk, mindenkitől kérem, hogy legyen toleránsabb, türelmesebb, hordjon maszkot zárt térben, mosson kezet gyakran, kerülje a direkt kontaktust! És még valami: NEM tudunk tesztelni mindenkit. Ha tüneteitek vannak, maradjatok otthon, ha rosszul vagytok, hívjatok mentőt, aki behoz minden beteget a sürgősségre, ahol el fogjuk látni. Köszönöm!

- zárta sorait.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

koronavírus-fertőzött

idősek