Itt az indoklás: ezért kell levenni a maszkot ebben a vidéki bankfiókban

HelloVidék   
  Megosztom
Itt az indoklás: ezért kell levenni a maszkot ebben a vidéki bankfiókban

A szakértő szerint ez bankbiztonsági szempontból szabályos, még akkor is, ha a maszkviselés a pénzintézetekben is kötelező.

Rövid időre le kell venniük az ügyfeleknek a maszkot abban a pécsi bankfiókban, amit korábban kétszer is kiraboltak, számolt be az RTL Klub híradója. Az általuk megkérdezett szakértő szerint ez bankbiztonsági szempontból szabályos, még akkor is, ha a maszkviselés a pénzintézetekben is kötelező. Ugyanis

A májusi pécsi bankrablás elkövetőjét egyébként még mindig keresik, a nyomravezetőnek egymillió forintot ajánlott fel a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bank

pécs

maszk

maszkviselés

bankrablás