Itt az indoklás: ezért kell levenni a maszkot ebben a vidéki bankfiókban

HelloVidék   
  Megosztom
Itt az indoklás: ezért kell levenni a maszkot ebben a vidéki bankfiókban

A szakértő szerint ez bankbiztonsági szempontból szabályos, még akkor is, ha a maszkviselés a pénzintézetekben is kötelező.

Rövid időre le kell venniük az ügyfeleknek a maszkot abban a pécsi bankfiókban, amit korábban kétszer is kiraboltak, számolt be az RTL Klub híradója. Az általuk megkérdezett szakértő szerint ez bankbiztonsági szempontból szabályos, még akkor is, ha a maszkviselés a pénzintézetekben is kötelező. Ugyanis

A májusi pécsi bankrablás elkövetőjét egyébként még mindig keresik, a nyomravezetőnek egymillió forintot ajánlott fel a rendőrség.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

bank

pécs

maszk

maszkviselés

bankrablás