Ezt látnod kell: vicces kitalált mértékegységekkel mutatják be a másfél méteres távolságot

HelloVidék   
  Megosztom
Ezt látnod kell: vicces kitalált mértékegységekkel mutatják be a másfél méteres távolságot

Továbbra is nagyon komolyan kell venni a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott szabályokat, előírásokat, ám egy kis humor sosem árthat. Vicces ábra készült, ahol helyi jellegzetességekkel mutatják be a megfelelő távolságtartást.

Továbbra is nagyon komolyan kell venni a koronavírus-járvány megfékezése érdekében hozott szabályokat, előírásokat. A második hullám megérkezésekor már ismert irányelvek a fertőtlenítésről, közösségi korlátozásokról, szájmaszk helyes viseléséről és a távolságtartásról még mindig hatalmas hangsúlyt kapnak.

Vicces ábra készült Ausztráliában, ami a megfelelő távolságtartásra a helyi jellegzetességekkel és humorral fűszerezve hívja fel a figyelmet. Most elkészült az európai változat is, ahol a kenguru és a koalák helyett, puli a mértékegység, de láthatjuk az olaszok robogóját és a csehek hokiütőjét is, mint mérési alapegység.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidek

hellovidék

koronavírus

távolságtartás

járvány

szabály

megelőzés