Itt a nagy bejelentés: már tervezhetik is a családok a felújítást, az állam fizeti

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Itt a nagy bejelentés: már tervezhetik is a családok a felújítást, az állam fizeti

A 2015-ben indított otthonteremtési program új elemének igénylésének nem feltétele a csok igénylése, mondta el Novák Katalin az új támogatással kapcsolatban.

Otthonfelújítási programot indít a kormány január 1-jétől - jelentette be a családokért felelős tárca nélküli miniszter szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Novák Katalin közölte, a legalább egy gyermeket nevelő családok otthonuk felújítási költségeinek a felét átvállalja az állam, legfeljebb három millió forintig. A 2015-ben indított otthonteremtési program új elemének igénylésének nem feltétele a csok igénylése - fűzte hozzá.

Minderről a közösségi oldalán is posztolt:

az a közös célunk, hogy minden családnak legyen a biztos fedél a feje felett. Már tervezhetik is a családok otthonaik felújítását, mert januártól a kivitelezés és anyagköltség felét visszatérítjük. A lehetőség már egy gyermek nevelése esetén is igényelhető.

Novák Katalin azt is hozzátette, hogy az erre vonatkozó rendeletek hamarosan megjelennek.

➡️?Sajtótájékoztató az otthonfelújítási programról. Január elsejétől a gyermeket nevelő családok meglévő otthona...

Közzétette: Novák Katalin2020. október 14., szerda

Címlapkép: Getty Images

Bárkinek járhat ingyen 8-11 millió forint, ha nyugdíjba megy: egyszerű igényelni!

A magyarok körében évről-évre nagyobb népszerűségnek örvendenek a nyugdíjmegtakarítási lehetőségek, ezen belül is különösen a nyugdíjbiztosítás. Mivel évtizedekre előre tekintve az állami nyugdíj értékére, de még biztosítottságra sincsen garancia, úgy tűnik ez időskori megélhetésük biztosításának egy tudatos módja. De mennyi pénzhez is juthatunk egy nyugdíjbiztosítással 65 éves korunkban és hogyan védhetjük ki egy ilyen megtakarítással pénzünk elértéktelenedését? Minderre választ kaphatsz ebben a cikkben, illetve a Pénzcentrum nyugdíj megtakarítás kalkulátorában is. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

otthonfelújítás

novák katalin

támogatás