Megint medve kóborolt vidéken: egy tanyánál találták meg a nyomait

HelloVidék   
  Megosztom
Megint medve kóborolt vidéken: egy tanyánál találták meg a nyomait

Az egyik kerítésen az állat bundájából származó szőrcsomókat is találtak, az észlelést azonnal jelentették a nemzeti park szakembereinek.

Medvenyomokra figyeltek fel az esőtől felázott, sáros talajon Lyukóvölgyben, a Magyar tanyán, írja a Boon.hu a városháza tájékoztatása alapján.

Az észlelést azonnal jelentették a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szakembereinek. Az eset után Miskolc MJV Önkormányzata arra kérte a polgárőrséget és a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársait, hogy a területen járőrözve fokozottan hívják fel a környéken élők figyelmét az esetleges veszélyekre.

A Bükki Nemzeti Park Igazgatóság szakemberei arra hívják fel a figyelmet, hogy a medve nem játék, a medvét kerülni kell.

A bocsok közelében nagy valószínűséggel az anya is ott van, a legtöbb konfliktus pedig épp az anyamedvékhez köthető.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

lyukóvölgy

nyom

miskolc

bükki nemzeti park igazgatóság