Eltűnt a medve a vidéki városból: másfajta vadállatok jelentek meg helyette

HelloVidék   
  Megosztom
Eltűnt a medve a vidéki városból: másfajta vadállatok jelentek meg helyette

Az állatok már nappal sem bújnak el, még a sűrűn lakott lakótelepeken sem, egyre kevésbé félnek. Az elmúlt napokban több példányt is lefotóztak.

Miskolcon az elmúlt napokban több rókát is lefotóztak: szombat hajnalban járt egy az avasi lakótelepen, de Diósgyőrben egy hete nappal is lencsevégre kaptak egy példányt, számolt be az RTL Klub híradója.

Mint ismert, nem csak rókát, de medvét is többször láttak a környéken mostanában. Pár nap után valószínűleg továbbállt Miskolcról. Tavaly a vaddisznók miatt voltak izgalomban a helyiek, amik egy kertben fényes nappal sétálgattak.

A híradónak nyilatkozó biológus, Veress Tamás szerint a Bükk és az Alföld között fekvő város fekvése kedvez a vadállatoknak. A szakemberek szerint úgy lehet legjobban védekezni a városba tévedt vadállatokkal szemben, ha nem keressük velük a kontaktust.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz!

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

róka

miskolc

vadállat

város