Eltűnt a medve a vidéki városból: másfajta vadállatok jelentek meg helyette

HelloVidék   
  Megosztom
Eltűnt a medve a vidéki városból: másfajta vadállatok jelentek meg helyette

Az állatok már nappal sem bújnak el, még a sűrűn lakott lakótelepeken sem, egyre kevésbé félnek. Az elmúlt napokban több példányt is lefotóztak.

Miskolcon az elmúlt napokban több rókát is lefotóztak: szombat hajnalban járt egy az avasi lakótelepen, de Diósgyőrben egy hete nappal is lencsevégre kaptak egy példányt, számolt be az RTL Klub híradója.

Mint ismert, nem csak rókát, de medvét is többször láttak a környéken mostanában. Pár nap után valószínűleg továbbállt Miskolcról. Tavaly a vaddisznók miatt voltak izgalomban a helyiek, amik egy kertben fényes nappal sétálgattak.

A híradónak nyilatkozó biológus, Veress Tamás szerint a Bükk és az Alföld között fekvő város fekvése kedvez a vadállatoknak. A szakemberek szerint úgy lehet legjobban védekezni a városba tévedt vadállatokkal szemben, ha nem keressük velük a kontaktust.

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

medve

róka

miskolc

vadállat

város