Tragédia: koronavírusban hunyt el a népszerű magyar színművész

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: koronavírusban hunyt el a népszerű magyar színművész

Kelemen Csaba haláláról az egri színház adott hír korábban: megrendülten búcsúztak kollégájuktól, aki 1989-től játszott Egerben. 65 éves korában hunyt el.

65 éves korában elhunyt Kelemen Csaba színművész, az egri Gárdonyi Géza Színház tagja. A művészt kórházban ápolták halála előtt, ahova koronavírus szövődmények miatt került, írja a Blikk.

Kelemen Csaba haláláról az egri színház adott hír korábban: megrendülten búcsúztak kollégájuktól, aki 1989-től játszott Egerben. Úgy tudni, hogy a súlyos alapbetegségekkel küzdő 65 éves színművészt a napokban koronavírus-fertőzéssel kezelték a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban.

Kelemen Csaba a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát, 1982-ig a debreceni Csokonai Színháznál, 1982-89-ig a budapesti Radnóti Miklós Színháznál volt szerződésben. 1994 óta az Agria Játékok Kft. ügyvezető igazgatója volt, és 78 színházi bemutató előadás szervezője. Közreműködött Csíksomlyón az Egri csillagok musical előadásában is.

Elhunyt Kelemen Csaba.
A Gárdonyi Géza Színház társulata megrendült lélekkel tudatja, hogy Kelemen Csaba színművész,...

Közzétette: Gárdonyi Géza Színház, Eger2020. október 26., hétfő

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kelemen csaba

eger

színház

gyász