Tragédia: koronavírusban hunyt el a népszerű magyar színművész

HelloVidék   
  Megosztom
Tragédia: koronavírusban hunyt el a népszerű magyar színművész

Kelemen Csaba haláláról az egri színház adott hír korábban: megrendülten búcsúztak kollégájuktól, aki 1989-től játszott Egerben. 65 éves korában hunyt el.

65 éves korában elhunyt Kelemen Csaba színművész, az egri Gárdonyi Géza Színház tagja. A művészt kórházban ápolták halála előtt, ahova koronavírus szövődmények miatt került, írja a Blikk.

Kelemen Csaba haláláról az egri színház adott hír korábban: megrendülten búcsúztak kollégájuktól, aki 1989-től játszott Egerben. Úgy tudni, hogy a súlyos alapbetegségekkel küzdő 65 éves színművészt a napokban koronavírus-fertőzéssel kezelték a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórházban.

Kelemen Csaba a Színház- és Filmművészeti Főiskolán 1980-ban szerzett diplomát, 1982-ig a debreceni Csokonai Színháznál, 1982-89-ig a budapesti Radnóti Miklós Színháznál volt szerződésben. 1994 óta az Agria Játékok Kft. ügyvezető igazgatója volt, és 78 színházi bemutató előadás szervezője. Közreműködött Csíksomlyón az Egri csillagok musical előadásában is.

Elhunyt Kelemen Csaba.
A Gárdonyi Géza Színház társulata megrendült lélekkel tudatja, hogy Kelemen Csaba színművész,...

Közzétette: Gárdonyi Géza Színház, Eger2020. október 26., hétfő

Címlapkép: Getty Images

NULLA FORINTOS SZÁMLAVEZETÉS? LEHETSÉGES! MEGÉRI VÁLTANI!

Nem csak jól hangzó reklámszöveg ma már az ingyenes számlavezetés. A Pénzcentrum számlacsomag kalkulátorában ugyanis több olyan konstrukciót is találhatunk, amelyek esetében az alapdíj, és a fontosabb szolgáltatások is ingyenesek lehetnek. Nemrég három pénzintézet is komoly akciókat hirdetett, így jelenleg a CIB Bank, a Raiffeisen Bank, valamint az UniCredit Bank konstrukcióival is tízezreket spórolhatnak az ügyfelek. Nézz szét a friss számlacsomagok között, és válts pénzintézetet percek alatt az otthonodból. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

kelemen csaba

eger

színház

gyász