Videóüzenetben figyelmeztet a szakember: így előzhető meg a füstmérgezés

HelloVidék   
  Megosztom
Videóüzenetben figyelmeztet a szakember: így előzhető meg a füstmérgezés

Hazánkban idén eddig több mint 5000 alkalommal riasztották a tűzoltókat lakástüzekhez. A rendelkezésre álló adatok szerint a halálos áldozatok száma megközelíti a 80-at: a halálok általában füstmérgezés - számolt be róla a zaol.hu.

A portál Kósi Zsoltot, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjét kérdezte arról, hogy mi mindenre kell figyelnünk a fűtési szezon ideje alatt.

Legyen minden lakás elengedhetetlen kelléke a szén-monoxid-érzékelő

- hívta fel a figyelmet a szóvívő.

Címlapkép: Getty Images

TÍZEZREKET SPÓROLHATSZ BANKVÁLTÁSSAL!

A bankszámla mindennapi életünk része. A munkabér, nyugdíj, ösztöndíj jellemzően bankszámlára érkezik. Segítségével kényelmesen intézhetjük a pénzügyeinket, akár otthonról is. Ahhoz azonban, hogy bankszámlád valóban azt nyújtsa, amire szükséged van, körültekintően kell választanod. Mielőtt kiválasztanád bankszámládat, nézz szét a Pénzcentrum megújult bankszámla kereső kalkulátorában! Állítsd be a személyes preferenciáidat, és versenyeztesd a pénzügyi szolgáltatókat, hiszen a megalapozott döntés a Te érdeked! Egy testre szabott bankszámlával a költségeken is rengeteget spórolhatsz! (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

tűzeset

tűz

lakástűz

füstmérgezés

tűzoltók

tanácsok

baleset

veszély