Videón a fantasztikus égi jelenség: hullócsillagok cikáztak a Balaton felett

HelloVidék   
  Megosztom
Videón a fantasztikus égi jelenség: hullócsillagok cikáztak a Balaton felett

A Leonida meteorraj maximuma november 17-én volt, de a gyakran felhős, borult idő eddig nem igazán kedvezett a meteorok megfigyeléséhez. Ez most egy kivételes hajnal volt.

Három hullócsillagot kapott lencsevégre az Időkép siófoki kamerája.

Mint írják, a Leonida meteorraj maximuma november 17-én volt, de a gyakran felhős, borult idő eddig nem igazán kedvezett a meteorok megfigyeléséhez.

Íme a videó:

Címlapkép: Getty Images

Ne maradj le a 10 millió forintos támogatásról!

A friss statisztikák szerint már több mint 500 milliárd forintnyi babaváró hitelt igényeltek a magyar családok. A termék népszerűsége nem véletlen, a feltételek teljesítése esetén ugyanis nem kell visszafizetni az akár 10 milliós támogatást. Külön ki kell emelni, hogy a babaváró program 2020 keretében felvett személyi hitel szabad felhasználású, azaz bármire elkölthető. Fontos tudni ugyanakkor, hogy a babaváró hitelhez minden bank más feltételeket szab: például más az elvárt minimális jövedelem és a jövedelem terhelhetősége. A megújult Pénzcentrum babaváró hitel kalkulátor az aktuális banki feltételek alapján pontosan megmondja, melyik banknál milyen feltételekkel kaphatsz kamatmentes hitelt. Kalkulátorunkban egy kattintással megtudhatod, hogy a jövedelmed alapján mely bankoknál érhető el számodra a babaváró hitel. Ne maradj le a támogatásról, még akkor sem, ha nem tervezel gyereket, mert ügyesen befektetve még így is megérheti igényelni a babaváró hitelt.

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

balaton

hullócsillag

leonidák

meteorraj