Borzalmas ámokfutás: fékezés nélkül hajtott a munkások közé az őrült autós

MTI   
  Megosztom
Borzalmas ámokfutás: fékezés nélkül hajtott a munkások közé az őrült autós

Két munkást, valamint egy időközben segítő szándékkal odaérkező férfit elgázolt, a hulladékszállító tehergépkocsi sofőrjének sikerült kitérnie az útjából.

Szándékosan hajtott hulladékszállító munkások közé egy autós Mándokon, a sofőrnek és társának több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérlete miatt kell felelnie - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton. A közlemény szerint hulladékszállítást végző munkások kértek segítséget még pénteken a rendőröktől, mert egy autós megtámadta egyiküket, szidalmazta és bántalmazta. Az ismeretlen férfi ezután visszaült az autójába és elhajtott.

Kis idő múlva az autós visszatért, és

A gépkocsiban ekkor már ketten utaztak, a gázolás után az utas kiszállt a járműből és szitkozódva a földön fekvő sérültek felé indult, akik igyekeztek mielőbb talpra állni és elmenekülni. A munkások egy közeli vegyesboltban kértek menedéket a rendőrök megérkezéséig. Támadóik oda is követték őket,

A záhonyi rendőrök az elkövetőket a helyszínen elfogták. A megyei főkapitányság nyomozói több ember sérelmére elkövetett emberölés kísérletének gyanúja miatt hallgatták ki a 38 éves és a 40 éves mándoki lakost. A munkások könnyű sérüléseket szenvedtek, a mentők kórházba vitték őket.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

baleset

gázolás

hulladékszállító

autó