Itt a bejelentés: eldőlt, lesz-e kijárási tilalom szenteste Magyarországon

HelloVidék/MTI   
  Megosztom
Itt a bejelentés: eldőlt, lesz-e kijárási tilalom szenteste Magyarországon

Azt már korábban bejelentették, hogy szilveszterre maradnak a szigorú korlátozások, így az este nyolc utáni kijárási tilalom is. Most kiderült, mi vonatkozik szentestére.

December 24-ről 25-re virradóra

– írja a Pénzcentrum az operatív törzs hétfői tájékoztatója alapján.

Azt már korábban bejelentették, hogy szilveszterre maradnak a szigorú előírások, így az este nyolc utáni kijárási tilalom is.

A kormány arról is döntött, hogy hétfő éjféltől, azaz december 22-én 0 órától megtiltja az Egyesült Királyságból érkező személyforgalmú repülőgépek leszállását, beleértve az üzleti célú magánrepülőgépekét is. Az áruforgalom zavartalanul folyik.

Müller Cecília a szentestére vonatkozó szabállyal kapcsolatban hangsúlyozta: ez nem jelent lazítást, kérte, hogy az emberek csak lehetőségnek éljék meg az intézkedést, az előírásokat továbbra is mindenki szigorúan tartsa be. Szólt arról is, hogy néhány napja csökkenést tapasztalnak az új fertőzöttek számában, így valóban plató fázisába érkezhetett a járvány. 7097 embert ápolnak kórházakban, 517-en vannak lélegeztetőgépen, tehát a járvány még zajlik. A szomszédos országok is újabb szigorú korlátozásokat hoztak, így arra lehet következtetni, hogy nem a közeljövőben ér véget a járvány - jegyezte meg. Az elmúlt 24 órában elhunyt 283 beteg között van egy 23 éves fiatal is, akinek több súlyos alapbetegsége volt.

<div class="fb-post" data-href="https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/4854846387921376" data-width="500" data-show-text="true"><blockquote cite="https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/4854846387921376" class="fb-xfbml-parse-ignore"><p>Szentestére felfüggesztjük a kijárási tilalmat. A családi összejövetelek tíz fős korlátjába nem számítanak bele a gyermekek.</p>Közzétette: <a href="https://www.facebook.com/kormanyzat/">Magyarország Kormánya</a> –&nbsp;<a href="https://www.facebook.com/kormanyzat/posts/4854846387921376">2020. december 21., hétfő</a></blockquote></div>

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 1 MILLIÓ FORINT?

Amennyiben 2,5 millió forintot igényelnél, 72 hónapos futamidőre, akkor a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 50 760 forintos törlesztővel az UniCredit Bank nyújtja (THM 14,29 %), de nem sokkal marad el ettől az CIB Bank 50 948 forintos törlesztőt (THM 14,45%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

koronavírus

koronavírus-járvány

szenteste

karácsony

kijárási tilalom