Ilyen az RTL új sorozata a való világban: vajon ezeket a csempészeket is a Keresztanyu irányítja?

MTI   
  Megosztom
Ilyen az RTL új sorozata a való világban: vajon ezeket a csempészeket is a Keresztanyu irányítja?

Egy magyar-ukrán határ melletti településnél tízezer doboz, magyar adó- és zárjegy nélküli dohányárura bukkantak egy közúti ellenőrzés során a járőrök.

Tizennyolcmillió forint értékű csempészett cigarettát találtak a rendőrök egy autóban a magyar-ukrán határ melletti Tiszamogyorós külterületén - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken. A tájékoztatás szerint

Az autó utasait - egy 30 éves lónyai és egy 49 éves jékei férfit - előállították, és a gépkocsival, illetve a jövedéki termékkel együtt átadták az eljárás lefolytatására illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

Címlapkép: Getty Images

JÓL JÖNNE 2 MILLIÓ FORINT?

Fontos! 2020. december 31-ig minden hazai banknál igényelhetőek az akciós fogyasztási hitelek, melyek kamata egységesen 5,9%. A kedvezményes személyi kölcsön kamata viszont a legtöbb banknál 2021-től megváltozik, és így magasabb lehet a törlesztőrészlet is, ezért nagyon fontos, hogy már most a számunkra legmegfelelőbb konstrukciót válasszuk! Amennyiben 2 millió forintot igényelnél, 60 hónapos futamidőre, akkor 2021-től így kalkulálhatsz: a törlesztőrészletek szerinti rangsor alapján az egyik legjobb konstrukciót, havi 39 550 forintos törlesztővel a Sberbank nyújtja (THM 7,11%), de nem sokkal marad el ettől az UniCredit Bank 39 604 forintos törlesztőt (THM 7,17%) ígérő ajánlata sem. További bankok ajánlataiért, illetve a konstrukciók pontos részleteiért (THM, törlesztőrészlet, visszafizetendő összeg, stb.) keresd fel a Pénzcentrum megújult személyi kölcsön kalkulátorát. (x)

Nem akarsz lemaradni a magyar vidék legfontosabb híreiről? Kövess minket Facebook-on is. Kattints ide a feliratkozáshoz!
  Megosztom

hellovidék

keresztanyu

csempész

csempészet

rtl klub

cigarettacsempészek